Ga direct naar de content

Online vragenuur: zo maak je goed gebruik van onze online modules

20 februari 2023

Ken je onze online modules? Korte modules die je in je eigen tijd kunt volgen. Online en kosteloos. Niet alleen interessant om ze zelf te volgen, maar ook voor je vrijwilligers. Karin Hoek en Ruben Bos vertellen je alles over de mogelijkheden in het online vragenuur op woensdag 15 maart van 16:00 tot 17:00 uur.

Deel deze pagina:

Veel onderwerpen

De onderwerpen van de online modules zijn breed, net als het werkterrein van een patiëntenorganisatie: van ervaringsdeskundigheid tot scanbaar schrijven en van impact tot digitale toegankelijkheid.

De meeste van onze online kennismodules maken deel uit van een cursus. In de online module doe je theoretische kennis op over een onderwerp. In de volledige cursus maak je de stap van het opdoen van kennis naar het toepassen en oefenen van vaardigheden.

Interessant voor je vrijwilligers

Je kunt de modules heel goed inzetten voor je vrijwilligers. Bijvoorbeeld om ze kennis te laten maken met een onderwerp. Waar willen ze meer over leren? Wat sluit aan bij hun werkzaamheden als vrijwilliger? Een cursus kan dan een mooie volgende stap zijn. Zo kun je je vrijwilligers op een laagdrempelige manier verdieping en scholing bieden.

Voor wie?

Het vragenuur is relevant voor iedereen die vrijwilligers coördineert of zich bezighoudt met de ontwikkeling van vrijwilligers. Het doel is om met en van elkaar te leren. Of je nu actief deelneemt of alleen komt meeluisteren: deelname is gratis en vrijblijvend!

Datum en tijd

Het vragenuur is op woensdag 15 maart van 16:00 tot 17:00 uur.

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar onlineleren@pgosupport.nl. Vermeld bij aanmelding je naam en organisatie, met in de onderwerpregel ‘Online vragenuur online modules’. Heb je al een vraag? Zet ‘m vast in de mail.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van onze andere vragenuurtjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief van PGOsupport.

In de cursusagenda

Bekijk 21 online modules

Meer weten?

Neem contact op met
Ruben Bos

Ruben Bos

adviseur online leren