Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Nieuwe website PGOsupport

Het is zover: onze nieuwe website is een feit. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de structuur is flink op de schop gegaan. We nemen je mee in de belangrijkste vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar je mening!

Waarom een nieuwe site?

De oude website - uit 2009 - kraakte in zijn voegen. Op tablet en mobiel was hij moeilijk te bekijken en de academie was uit zijn online jas gegroeid. Met het winnen van de aanbesteding vorig jaar was er ruimte om de website aan te pakken.

Samen meer betekenen voor cliënten

Met de nieuwe site markeren we de verbreding van ons aanbod, op regionaal en lokaal niveau en in doelgroepen. Als adviesorganisatie staan wij cliëntenorganisaties en organisaties die cliënten-/patiëntenparticipatie een stap verder willen brengen bij met raad en daad. Deze mondvol vatten we op onze homepage samen met ‘Samen meer betekenen voor cliënten’.

De belangrijkste veranderingen

Academie

Op de nieuwe site laten we het volledige cursusaanbod zien. Het cursusaanbod - de academie – is op verschillende manieren doorzoekbaar. Je kunt filteren op actueel aanbod, op type cursus en op niveau. Je kunt inschrijven voor een cursus of – als een cursus niet actueel gepland is – aangeven dat je belangstelling hebt.

Niet alleen de weergave van de cursussen op de website is verbeterd. Voor de achterkant – het verwerken en beheren van de inschrijvingen – hebben we een nieuw programma in gebruik genomen dat is gekoppeld aan de website. Zo stemmen we de administratie af op de grote groei in cursussen en deelnemers. Het afgelopen jaar alleen al is het aantal cursusdeelnemers met 35% gestegen.

Contact met ons

De inhoud van de site is nu gestructureerd op thema’s. Bij ieder thema vind je de gerelateerde berichten en blogs, relevante cursussen en de PGOsupport-adviseur die je verder kan helpen. Je vindt alle medewerkers op de pagina ‘Onze mensen’. Aarzel niet om contact op te nemen met vragen of opmerkingen!

Reserveren vergaderruimte kan nu online

Ook de verhuur van vergaderruimte neemt een vlucht. Om je beter van dienst te zijn kun je vanaf nu online reserveren.

U schept onnodige afstand, je en jij is toegankelijker

Van u naar je

In onze LinkedIngroep en op Facebook hebben we onze klanten gevraagd aan welke aanspreekvorm ze de voorkeur geven. "U is oubollig", en "U schept onnodige afstand", waren overwegend de reacties. Dat stemde overeen met onze eigen ideeën. Bovendien: ook in het persoonlijk contact tutoyeren we overwegend - daarom spreken we je vanaf nu ook online aan met 'je'.

Doorontwikkelen

Deze nieuwe site is een eerste stap, we blijven doorontwikkelen en verbeteren. We zijn trots op het resultaat, maar het belangrijkste is natuurlijk dat jij gemakkelijk je weg vindt op de nieuwe site.
Heb je suggesties om het gebruiksgemak te verbeteren, loop je ergens vast? Dan horen we dat graag!

Heb je vragen of opmerkingen over, suggesties voor onze website?

Laat het weten!

Bel of app Marjo Zijp: 06 4073 4446