Ga direct naar de content

Online vragenuur Jongeren bereiken, hoe dan?!

5 november 2022

“Onze organisatie bereikt te weinig jongeren.” “Waar vinden we die jongeren voor onze broodnodige verjonging?” Dit soort vragen krijgt PGOsupport regelmatig. Het bereiken, betrekken en vervolgens binden van jongeren aan je organisatie, is een veelgehoorde wens. Maar hoe doe je dat? Vraag het ze zelf. Tijdens het online vragenuur op 22 november 2022 geven jongeren van JongPIT antwoord op al je vragen.

Deel deze pagina:

Het vragenuur is geweest. Aanmelding is niet meer mogelijk. Wil je meer weten over hoe je jongeren kunt bereiken? Neem contact op met Nienke Oosting.

Meer lezen?

Eline van der Meulen van JongPit gaf tijdens dit vragenuur tal van tips. Je vindt ze terug in het artikel: 8 tips: hoe bereik je meer jongeren? 

Leer van JongPIT

Na een korte introductie over bereik, wat het is en hoe je het realiseert, vertelt jongerenorganisatie JongPIT hoe zij jongeren succesvol betrekken. Eline van der Meulen is projectmedewerker bij JongPIT, organisatie voor én door jongeren met een chronische aandoening of beperking. Samen met een andere jongere vertelt Eline wat JongPIT is en doet, en hoe zij jongeren bereiken en betrekken.

Voor wie?

Het vragenuur is relevant voor mensen die aan de slag willen met het bereiken van jongeren. Het doel: leren van en met elkaar. Of je nu actief deelneemt of alleen komt meeluisteren: deelname is gratis en vrijblijvend!

Datum en tijd

Het vragenuur is op dinsdag 22 november 2022 van 16:00 tot 17:00 uur.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van onze andere gratis vragenuurtjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief van PGOsupport.

Meer weten?

Neem contact op met
Nienke Oosting

Nienke Oosting

adviseur impact en bereik