Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Impactprijs 2020

Pareltjes van patiƫntenperspectief in de schijnwerper

PGOsupport zet projecten en initiatieven in het zonnetje die met inzet van het patiëntenperspectief positieve impact hebben op de kwaliteit van zorg en/of kwaliteit van leven.

De aanmelding stond open tot 16 maart. Nieuwe aanmeldingen nemen we niet meer in behandeling. Alle inzenders en belangstellenden: hartelijk dank! Inzenders en mensen die informatie hebben opgevraagd, informeren we per mail.
Heb je vragen? Mail impactprijs@pgosupport.nl.

Waarderingsprijs

De Impactprijs is een waarderingsprijs van PGOsupport voor patiënten- en cliëntenorganisaties en burgerinitiatieven die in samenwerking met andere partijen écht het verschil maken voor de mensen voor wie zij zich inzetten.
Er zijn 3 juryprijzen van € 4.000 en 1 publieksprijs van € 3.000 te winnen.

Posterpresentaties en prijsuitreiking op PGOsupport-congres

PGOsupport maakt de winnaars bekend en reikt de prijzen uit tijdens het PGOsupport-congres komend najaar.

Uit de inzendingen nomineert onze vakjury maximaal 20 kanshebbers. Deze projecten en initiatieven houden op het congres een posterpresentatie. Hiermee geven we goede voorbeelden van patiënten- en cliëntenparticipatie een podium en stimuleren we uitwisseling tussen organisaties.
De publieksprijs van € 3.000 gaat naar het project dat tijdens de posterpresentatie op het congres de meeste stemmen krijgt van de bezoekers.

Overzicht posterpresentaties congres 2018
Posterpresentaties van de genomineerden voor de Impactprijs 2018