Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Petrien Uniken Venema interimbestuurder PGOsupport

Per 1 juli zal Petrien PGOsupport versterken als interim directeur-bestuurder. Zij volgt tijdelijk Joos Vaessens op die begin juli PGOsupport verlaat.

Petrien is een ervaren bestuurder en manager van non-profitorganisaties met een maatschappelijke functie. Zij werkte onder andere in de publieke gezondheidszorg en kent de werelden van beleid, praktijk en onderzoek. Tot 1 april was zij directeur/bestuurder van de NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health). Hier was zij verantwoordelijk voor de professionalisering en scholing van de diverse beroepsgroepen in dit werkveld. Sinds 1 april richt zij zich op het uitvoeren van interimopdrachten.

Petrien ziet ernaar uit te bouwen aan een organisatie waar professionals met energie en zelfvertrouwen werken en waar medewerkers zich verbonden voelen door de gezamenlijke bijdrage aan de samenleving.

 

 

Het spreekt mij enorm aan dat PGOsupport diverse wegen zoekt om te bereiken dat het perspectief van patiënten en cliënten een stevige rol speelt in beleid, wetenschap en praktijk. Ik kijk ernaar uit om mij in te zetten voor verdere bloei van deze dynamische organisatie.

We heten Petrien van harte welkom en zien ernaar uit om met haar te werken!